בתשובה לרון בן-יעקב, 09/08/02 0:19
ויותר טוב: 85013
פטריות טריות. אם הן ממש טריות אפשר גם לא להוריד את הרגליים. להניח במיקרו ל- 3 דקות או בטוסטר אובן ל- 10 דקות. להגיש ולהגיד שזה מתכון מיוחד לפטריות חמות. החבר'ה יעריכו אתכם.
שיפורים למשקיעים יותר:
1. פיסת חמאה בתוך כל פטריה.
2. רוטב לטבול: מערבבים מיכל יוגורט עם שתי כפיות חרדל וכפית מיץ לימון.
3. [למשקיענים באמת] קוצצים את רגלי הפטריות, מטגנים דקה בשמן זית. מערבבים בתוך גבינת עזים או פטה כבשים וממלאים את הפטריות (חזרות הרגליים) בתערובת. על כל פטריה שמים חתיכה חמאה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים