|  | 
 |  | ||
| 
 | ||||
|  | אני לא חובב פיצות ממש - יותר בכיוון החומוס או בורקס, אבל באיטליה אוי באיטליה הפיצה הטובה ביותר שאכלתי שם (וכל מאפה היה נהדר) היתה בפיצריה מקומית בעיירה לצ'ה בדרום- בקצה עקב המגף, הפיצות נמכרות שם במגשי האפייה הגדולים בריבועים של 15X15 עם המון בצק, שמן זית עגבניות, זיתים ומעט תוספות- יש כמה סוגים בלבד השעה הייתה 9 בערב, וזה היה המקום עם הכי הרבה קונים בשעה הזאת.. |  | 
|  |  | 
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
|  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות | © כל הזכויות שמורות |