בתשובה לדובי קננגיסר, 04/04/03 11:48
עובדים על זה 139117
רגע, כאן יש לי תיאוריה לא-מדהימה אחרת: לפני שלמדו לגרוס חיטה, למדו להרטיב אותה (היא מתרככת וגדלה בנפח). עכשיו זה כבר סתם וריאציות קטנות של לאפות אותה, של לטחון את העיסה הרטובה לפני האפיה, ולבסוף של לטחון לפני ההרטבה.
עובדים על זה 139126
טוב. בפעם הבאה: איך המציאו את האבוקדו.
עובדים על זה 139351
לא לימדו אותך את הסיפור על ארפכשד, שלמד להכין בצק מהתבוננות בנמלים?
סיפור (פור פור), ספר לנו סיפור! 139447
לא שזכור לי. אתה רוצה?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים