בתשובה לנועה ו, 02/10/05 0:57
מה זה קינואה?‎ 334324
נדבקת למה? לצלחת? אם כבר יש סכנת הידבקות בפסטה, זה בזמן הבישול עצמו.
מה זה קינואה?‎ 334382
נדבקות אחת לשניה.
במיוחד אם לא מסיימים לאכול את כל הפסטה, ונשאר עוד, בגוש אחד גדול בגלל שמישהו התעצל לשטוף.
מה זה קינואה?‎ 334463
איזו פירמה אתם קונים? פוזילי סכנין?
מה זה קינואה?‎ 334486
מה זה איזה פירמה? ג'ון ווין.
מה זה קינואה?‎ 334538
תגובה 334487
מה זה קינואה?‎ 334522
כל פירמה.
מה הקשר לסכנין?
מה זה קינואה?‎ 334556
אולי תעדיפו פטוצ'יני אבו-גוש?
מה זה קינואה?‎ 334574
שאני אבין, זו השתמשות בשמות ישובים ערביים ככינוי למשהו זול ולא איכותי? מה הגזענות הזו לפתע?

פסטה.
כל פסטה.
מפסטה של אוסם דרך פסטה אורגנית מקמח מלא של 'אדמה' דרך התוצרים הכי יוקרתיים שמיובאים מחו"ל ועד פסטה עבודת יד שמיוצרת בבית - נדבקת.
להזכירך, פסטה עשויה מבצק. בצק עשוי מקמח ומים. מה עוד עשוי מקמח ומים?
דבק.
.paste
נורא קרוב ל-pasta.

ובכן.
פסטה שלא שוטפים אותה במים קרים לקחא הבישול נדבקת אחת לשניה. ואז נוצר גוש פסטה.
יש אנשים שזה לא מפריע להם. יש אנשים שאוהבים את זה.
יש אנשים שלא.
יש גם אנשים שתמיד מכינים פסטה בכמות מדוייקת לכמות הרוטב ומערבבים אותם זה בזה, ואז לא נוצרת להם הבעיה הזו. או שהם מעולם לא שמו לב אליה.

ויש אנשים שמזלזלים ברות סירקיס כפי שהם מזלזלים בערבים, מסיבות כאלה ואחרות.
מה זה קינואה?‎ 334682
לא יודעת. התיאוריות שלך יפות ופוליטיקלי קורקט, אבל אני לא שוטפת את הפסטה אף פעם (אדמה, אסם, ברילה...), והיא לא נדבקת. אפשר היה לומר שזו ראיה אנקדוטלית, אבל אני מעדיפה לחשוב על כך כפרכה רצינית בתזה שלך.
למניעת בעיית ההידבקות במטבח שלך, אולי תשקלי בישול קצר ומהיר במים רותחים ועמוקים. לא עוזר? הוסיפי למים טיפונת שמן. לא עוזר? החליפי סיר, כי משנה מקום משנה מזל. שנה טובה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים