![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
במקרה הזה כן. תסתכל בחלב עמיד [ויקיפדיה] ותראה שבחלב עמיד יש (בין השאר) פחות חומצה פולית. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה לגבי ההשוואה של חלב עמיד לחלב חמוץ? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חלב עמיד יותר בריא. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
היום, ברוך השם, גם לעניים יש מקרר. ___________________ ולמי שניתקו את החשמל, מוטב לקנות טחינה גולמית ולא חלב עמיד. א. יותר טעים. ב. יותר בריא. ג. מחזיק ליותר ארוחות. ד. אפשר למרוח על לחם. |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |