בתשובה לעומר, 08/05/13 10:10
''הכנת אוכל'' 615485
אני מכין אורז.
לשים בסיר עם שמן. אחרי דקה להוסיף מים (יחס של 1:2).
להביא לרתיחה.
להוריד את האש לאש קטנה.
אחרי 10 דקות מוכן. (אם לא, מחכים עד שאין עוד מים).

אפשר להוסיף ירקות / בשר כמה שאתה רוצה (אני מוסיף גזר, בצל ושום, וחזה עוף חתוך לקוביות, כתלות במה שיש)

כ 20 דקות זמן הכנה כולל. כ 10 דקות לא זמן עבודה.
סיר שלם יכול להספיק ליום - יומיים.
''הכנת אוכל'' 615489
לגבי האורז אתה צודק. לגבי השאר:
לקלף 2 גזרים, לשטוף, לחתוך אותם, לקלף ולקצוץ 2 בצלים, כנ"ל 2 שיני שום, להוציא עוף (אם מהמקפיא אז צריך להפשיר - עוד 5-10 דקות), לנקות אותו, לחתוך לקוביות, ורצוי את כל זה לפני שעשינו את האורז כי אחרת לא היינו מספיקים לפני שהוא מוכן - לפחות 20 דקות עבודה נטו שבנטו, לא כולל האורז עצמו כמובן. ואז גם צריך לשטוף כלים (המהדרים/רות גם שוטפים כלי חיתוך במעבר מעוף לירקות - עוד כמה דקות).

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים