![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לגבי האורז אתה צודק. לגבי השאר: לקלף 2 גזרים, לשטוף, לחתוך אותם, לקלף ולקצוץ 2 בצלים, כנ"ל 2 שיני שום, להוציא עוף (אם מהמקפיא אז צריך להפשיר - עוד 5-10 דקות), לנקות אותו, לחתוך לקוביות, ורצוי את כל זה לפני שעשינו את האורז כי אחרת לא היינו מספיקים לפני שהוא מוכן - לפחות 20 דקות עבודה נטו שבנטו, לא כולל האורז עצמו כמובן. ואז גם צריך לשטוף כלים (המהדרים/רות גם שוטפים כלי חיתוך במעבר מעוף לירקות - עוד כמה דקות). |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |