בתשובה לידידיה, 26/07/13 19:02
חציל 618007
לחציל יש עונות, כמו לכל ירק.
בעונה (עכשיו) הוא טעים וזול. מחוץ לעונה הוא מר ויקר.
לבחור אותם לפי משקל סגולי (נמוך), צבע (כהה) ומרקם (לא קפיצי מדי- קצת מתחיל להיות רך ופלסטי)
חציל 618012
גם מחוץ לעונה כבר לא מר. חצילים קניתי בעונתם ושלא בעונתם. ומעולם לא הזדקקתי לריטואל הפרוסות והמלח.
ומר לי, מר לי בפה. 618014
לא נורא. אם את כל כך מתגעגעת לריטואל את יכולה לנסות אותו על שקדים.
חציל 618017
אנחנו שמים מעת לעת חצילים על האש (מנגל גז) ועושים סלט חצילים. היו פעם פעמיים גם בשנים האחרונות שיצא מריר, אבל רק מחוץ לעונה.
חציל 618018
אני מכינה חצילים תמיד באותה השיטה: דקירה במזלג לכל האורך, ושליחה לתנור.
סלט, פשטידה, קציצות, רוטב פסטה, עירוב עם ירקות שונים לתבשיל - הכל מגיע לאחר התנור.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים